bröllopsfotograf Linköping

By Josefin

- Fotograf & stylist -

 

Photo by Josefin

Bröllop

Er stora dag - bara minnena finns kvar

Grattis till kärleken - Nu har ni er stora fantastiska dag framför er och jag är mer än gärna med och förgyller den med oförglömliga minnen i bilder. Att vara bröllopsfotograf är för mig att skapa, fånga och ge er fantastiska bilder av kanske den största och viktigaste dagen i era liv. Bilder fulla av kärlek, skratt och underbara minnen som ni alltid kan kolla tillbaka på är vad jag utlovar er.

Gravid & Nyfödd

Det vackraste som finns, att skapa & som har skapats

Vill du föreviga det vackraste som finns - din graviditet eller ditt nyfödda barn? I så fall har du hittat rätt. Under 1 till 3 timmar finns jag här för att skapa otroligt vackra minnen i magiska bilder av din graviditet eller fantastiskt söta bilder av er nyfödda bebis. Jag väljer noga ut en vacker plats & vacker rekvisita. Tillsammans med dina önskemål tar vi fram fantastiska bilder.

Barn, familj & porträtt

Föreviga minnen med ditt barn eller hela familjen

Har du svårt att veta vad du ska ge till mamma i present, eller saknar ni helt enkelt bara fina familjebilder på väggen? Varmt välkomna till min studio i så fall! Samla hela familjen, eller ta med era barn för ett par roliga timmar i min studio. Här tas alla möjliga olika sorters bilder ni kan pryda era väggar med eller ge bort i present. Härliga minnen skapar vi bäst tillsammans!

 
_72A7645.jpg
_72A7434.jpg
_72A7306.jpg
_72A7640.jpg
_72A7003.jpg
_72A7711.jpg
_72A7796.jpg
_72A7759.jpg
_72A6956.jpg
_72A7833.jpg
_72A7473.jpg
 

Att ha med Josefin som fotograf på ditt bröllop är som att ha en inbjuden vän till gäst där. Hon är så lättsamt och rolig. Inte nog me ddet så är hon en fantastiskt entusiastisk fotograf som man ser verkligen brinner för det hon gör. Hade jag gift mig igen hade jag garanterat bokat Josefin! 


Bilderna är MAGISKA, och inte bara några, utan vi är såå nöjda med alla. Hon anstränger sig verkligen extra för att få bilder på allt man önskat och jag kunde inte vara nöjdare. Bilderna kommer vi kolla på länge.

Stor kram från Lisa & Victor

Josefin har inte bara hjälpt mig att ta bilder, hon har skapat otroliga minnen som jag kan njuta av resten av livet. Jag trodde aldrig att dessa bilder på mig och min gravida mage skulle komma att betyda så mycket för mig och min familj. Tack Josefin

Vendela med familj

Jag och min familj åkte från Jönköping till Josefines stora studio i Linköping då vi blivit rekommenderade henne som fotograf, och oj vad det var värt det. Vi hade en superrolig timme och skrattade mest hela tiden. Nu när jag väntar barn nummer två ska Josefin även få ta fina gravidbilder på mig

Elin

Otrolig fotograf. Omtänksam, noggrann, ett öga för detaljer och otroligt positiv och glad. Är så glad att jag fann henne och ångrar ingenting. Bilderna är fenomenala och hon är otroligt skicklig. Är med överallt från dom finaste vinklarna och fångar verkligen det perfekta ögonblicken. Rekomenderar ingen annan. Stort tack.

Kramar Eleonor och Sanel

 

Adress

Mimergatan 1B, 590 49 Vikingstad, Sweden

Kontakt

©2020 made with love by Photo by Josefin

_72A7434.jpg