Barn, familj & porträtt

Föreviga minnen med ditt barn eller hela familjen

Har du svårt att veta vad du ska ge till mamma i present, eller saknar ni helt enkelt bara fina familjebilder på väggen? Varmt välkomna till min studio i så fall! Just nu finns jag både i Linköping City & i Vikingstad!
Samla hela familjen, eller ta med era barn eller er nyfödda bebis för ett par roliga timmar i min studio. Här tas alla möjliga olika sorters bilder ni kan pryda era väggar med eller ge bort i present. Härliga minnen skapar vi bäst tillsammans!

 
_N2A8655-2.jpg
 

Till dig som vill boka en fotografering

Förberedelser

Från att ni har bokat mig finns jag alltid tillgänglig för er både innan, under och efter er fotografering.

Ni gör er iordning hemma innan er fotografering.

Mina förberedelser inför er fotografering går ut på att bland annat hitta den perfekta platsen för fotograferingen, där får ni gärna komma med önskemål, men jag kommer också ta fram platser jag tycker passar er bäst. Har ni bokat en fotografering i studion gör jag iordning blixtar och rekvisita anpassat för er.

Jag går även igenom min utrustning, exempelvis vilka objektiv som behövs och om det behövs reflexskärm eller blixt. Ingen plats är den andra lik, därav är dessa förberedelser otroligt viktiga. Mitt mål är alltid att allt ska gå så smidigt som möjligt under själva fotograferingen, samt att jag ska kunna leverera bilder i toppklass till er.

_N2A8959.jpg
_N2A8895.jpg

Under fotograferingen

Under er fotografering är det viktigaste för mig är att barnen mår bra, har kul och känner sig 110% bekväma. Jag har en hel del knep jag kör med, tittut eller ett gosedjur som trillar från. huvudet brukar vara favoriter.
Vi hjälps åt att få ditt barn så av slappnat och glatt som möjligt under fotograferingen.

Efterarbete & leveransen hem till er

Alla bilder säkerhetskopieras och lägga in på flera hårddiskar. När det är gjort så börjar jag välja ut och redigera. De bilder som tas bort är enbart dubbletter och bilder där du kanske blinkar eller liknande. För ett perfekt resultat lägger jag till ljus, kontraster och toner. Detta är något jag lägger ner mycket tid på. Kvalitet framför kvantitet! 


Bildleverans sker ca 4-6 veckor efter fotografering, till ett bildgalleri online! dina bilder levereras högupplösta på ett USB-minne för fri användning (privat bruk) efter att du valt dina bilder till förstoringar respektive fotobok. Du får även ett online galleri som du enkelt kan dela med era nära och kära!

Digitala bilder i en digital värld känns självklart och bra, men det finns också möjlighet att beställa bilderna i en fotobok och/eller förstoringar. Självklart är det min önskan att du beställer dina prints eller en fotobok genom mig, men det allra viktigaste är ändå att du gör något med bilderna, även om ditt val faller på en annan fotoleverantör. Det kan dock vara bra att veta att konsument labb ibland gör egna justeringar av bilder och att det därför är viktigt att meddela labbet att era bilder redan är klara och justerade.

Jag och min assistent finns även alltid här för eventuella frågor som kan komma att dyka upp.

_N8A3749.jpg
 

Är jag er fotograf? Boka mig!

En investering för att bevara minnen

Jag som fotograf värderar högst av allt att ni ska känna er så bekväma och avslappnade som det bara går att vara under hela fotograferingen. Det jag vill ge er är bilder fulla av skratt och lycka, alltså ren och skär glädje med andra ord. Era önskemål är alltid högst prioriterade och tillsammans skapar vi de perfekta bilderna för just er. Ps, oroa er inte om ni inte varit med på fotograferingar förut eller inte alls vet hur ni vill ha det. Jag är nämligen en tjej som har för mycket idéer för mitt eget bästa, och kommer att stötta och vägleda er under alla fotograferingar. Viss rekvisita finns på plats, men önskar ni något speciellt tema är ni alltid välkomna att ta med eget. Vi har även vissa barnfotograferingar, som exempelvis “Smash the Cake” där vi står för tårta. Att rekommendera på alla studio fotograferingar är att ta med minst ett par ombyten om ni önskar. 


Känns jag som den rätta fotografen för er så är ni mer än välkomna att boka mig direkt i formuläret nedan. Finns ert datum ledigt och ni önskar att boka det så kommer jag som fotograf att skicka ett bröllops avtal till er samt en boknings faktura på 50% av ert paketpris. När fakturan är betald är datumet ert.

 
_N8A3860.jpg
_N8A3816.jpg
_N8A3837.jpg
_N8A3855.jpg
_N8A3815.jpg
_N8A3853.jpg
_N8A3834.jpg
_N8A3865.jpg
_N8A3839.jpg
 

Väljer ert upplägg

Välj ett paket som passar er!

Har du svårt att veta vad du ska ge till mamma i present, eller saknar ni helt enkelt bara fina familjebilder på väggen? Varmt välkomna till min studio i så fall! Samla hela familjen, eller ta med era barn eller er nyfödda bebis för ett par roliga timmar i min studio. Här tas alla möjliga olika sorters bilder ni kan pryda era väggar med eller ge bort i present. Härliga minnen skapar vi bäst tillsammans!

_N2A8593-2.jpg

Barnfotografering, upp till 1år

Föreviga din bebis

DETTA INGÅR:

1 h sammanhängande fotografering

2-3 st ombyten

5 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

2.490kr inkl. moms

_N2A7115.jpg

Smash the cake

Skapa minnen på ett års dagen

DETTA INGÅR:

Ca 1h sammanhängande fotografering

3-5 st ombyten samt naken

Tårta

10 st bilder, högupplösta som levereras på ett USB

minne

2 st förstoringar 21x30 (A4)

2 st förstoring 30x40

3.490kr inkl. moms & tårta

_N2A5794.jpg

Barnfotografering, från 1 år

Bevara minnena

DETTA INGÅR:

1 h sammanhängande fotografering

4-6 st ombyten

5 st bilder, högupplösta som levereras på ett USB

minne

2 st förstoringar 21x30 (A4)

1 st förstoringar 30x40

2.490 kr inkl. moms

_N8A3839.jpg

Porträtt & familjefotografering

Att hänga på väggen

DETTA INGÅR:

1 h sammanhängande fotografering

10 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

2 st förstoringar 21x30 (A4)

1 st förstoringar 30x40

2.990 kr inkl. moms

 
_N2A8568-2.jpg
_N2A8559-2.jpg
_N2A8572.jpg
_N2A8600.jpg
_N2A8590-2.jpg
_N2A8614-2.jpg
 

Extra

Välj vad du vill veta mer om

Boudoir eller morgongåva

Kärt barn har många namn

Vill du ha en riktig egoboost eller ge en morgongåva till din blivande man/fru, då ska du absolut boka en boudoir fotografering. Att göra en boudoirfotografering är ett av de bästa sätten att skämma bort sig själv lite extra. Det är inte bara en fotografering där vi skapar sensuella bilder, det är också en upplevelse där du får känna dig extra vacker och ompysslad.


De allra flesta är lite smått nervösa inför denna fotografering, men oroa dig inte, redan efter 5 minuter märker du knappt att jag är där. Det viktigaste för mig är att du njuter och har kul. Det är så vi skapar de bästa bilderna som du och kanske någon annan kommer njuta av länge. 

Smink & styling

När du vill unna dig något extra

Ett tilläggspaket som finns för dig som vill unna dig extra ompyssling inför en fotografering.  Varför göra det själv när någon annan kan göra det åt dig! Bokas i samband med fotografering.


Utöver fotograf så är jag nämligen även hudvårdskonsult och erbjuder smink och styling genom Mary Kay. Önskar du handla produkter från Mary Kay eller vill du ha en hudvårdsrutin så finns jag här för dig.

 

Vanliga frågor

Har du egna frågor?  Kontakta mig!

Behöver jag ta med något?

Ja, se till att ha med er något att äta och dricka till ert barn. Ibland behövs en paus för att fylla på energin.

Hur långt innan behöver vi boka?

Var ute i god tid, boka gärna din fotografering 2-3 månader innan då jag har högt tryck på alla mina fotograferingar. Vår, höst och vinter är det oftast mer fullt än under sommaren, är du osäker är det bara att du hör av dig! Men kom ihåg att vara ute i god tid.

Vad ska barnen eller vi ha på oss?

Det bestämmer ni själva men jag brukar rekommendera minst ett par ombyten samt att något av dessa är relativt neutralt.

Fotar du bara i studion?

Nej, vid önskemål från er kan vi exempelvis vara ute eller på annan plats som önskas, kanske vill ni va hemma hos er?

Hur får vi barnet att le och vara still?

 Ni behöver inte oroa er, jag har mina tricks och knep. Ett tips är att komma en tid då ert barn är utvilat och har ätit. Ta med något ert barn håller kärt, men kom ihåg att inte visa det så fort ni kommer hit, då är det lätt att barnet istället koncentrerar sig på detta och istället blir ledset när vi ska försöka ta det ifrån barnet.

Måste vi skriva ditt namn när bilderna används på sociala medier?

Ja ni måste nämna mig som fotograf, detta då det är lagbrott att inte nämna fotots ursprungliga ägare av rättigheterna.

 

Tider att ha koll på

Er preliminära bokning hålls bara i 5 dagar, inkommer ingen betalning går bokningen vidare
Bokat datum återbetalas ej, men vid förhinder flyttar vi självklart till ett nytt datum.
Var på plats 15 minuter innan fotograferingen börjar
Era bilder laddas upp ca 4-6 veckor i ett online galleri där ni sedan får välja ut era favoriter. Har ni köpt ett paket där förstoringar ingår eller köpt till extra bilder så levereras de när ni valt ut de bilder ni vill ha förstorade.

 

Som vanligt var det inte helt enkelt att välja ut "årets bild" men jag landade till slut i en av de där hon står i den prickiga jumpsuiten med glitterstövlarna. Kaxig 8-åring!

Bibbi Svärd

Såå nöjd över att Jack fick uppleva sin 1års fotografering med en smash the cake upplevelse trots att han vart lite trött på slutet!
Rekommenderas

Lisa Kull

Jag och min familj åkte från Jönköping till Josefines stora studio i Linköping då vi blivit rekommenderade henne som fotograf, och oj vad det var värt det. Vi hade en superrolig timme och skrattade mest hela tiden. Nu när jag väntar barn nummer två ska Josefin även få ta fina gravidbilder på mig

Elin Asp

 
_N2A9046.jpg

Boka mig

Hör av er så att vi kan boka in en fotografering!

arrow&v

Tack för ditt meddelande!