_72A6834-2.jpg
 
 

Gravid & Nyfödd

Det vackraste som finns

Vill du föreviga det vackraste som finns - din graviditet? I så fall har du hittat rätt. Under 1-3 timmar finns jag här för att skapa otroligt vackra minnen i magiska bilder av din graviditet. Jag väljer noga ut en vacker plats där vi fotar, allt från platser med glittrande vatten till rapsfältet när solen går ner. Tillsammans med dina önskemål tar vi fram fantastiska bilder. 


Dagen börjar i min studio och min stora garderob där du får välja 3-5 olika klänningar att fotas i (det ingår i alla paket). Därefter åker vi ut till platsen där vi ska vara, och där ska du BARA njuta. Jag finns under hela fotograferingen och vägleder dig, men huvudsaken är att du mår bra och känner dig avslappnad genom hela fotograferingen. Unna dig och njut av en fantastisk stund som skapar fantastiska minnen. 

 
_72A6742.jpg

Förberedelser

Från att ni har bokat mig finns jag alltid tillgänglig för er både innan, under och efter er fotografering.

Ni gör er iordning hemma med smink och styling av hår om ni inte bokat mitt "tilläggspaket" där ni blir sminkade och stylade hos mig.

När ni kommer hit provar vi klänningarna inför din eller er fotografering.

Mina förberedelser inför er fotografering går ut på att bland annat hitta den perfekta platsen för fotograferingen, där får ni gärna komma med önskemål, men jag kommer också ta fram platser jag tycker passar er bäst. Jag går även igenom min utrustning, exempelvis vilka objektiv som behövs och om det behövs reflexskärm eller blixt. Ingen plats är den andra lik, därav är dessa förberedelser otroligt viktiga. Mitt mål är alltid att allt ska gå så smidigt som möjligt under själva fotograferingen, samt att jag ska kunna leverera bilder i toppklass till er.

Under fotograferingen

Under er fotografering är det viktigaste för mig är att ni mår bra, har kul och känner er 110% bekväma. Jag har en hel del knep jag kör med, och efter de första bilderna brukar de flesta nästan glömma bort att jag är där och fotar. Ni behöver heller aldrig tänka på vad ni ska göra under fotograferingen, jag vägleder er alltid. Det viktiga för mig är de äkta känslorna kommer fram. Ni ska bara njuta och ha kul, framförallt ha en mysig stund tillsammans!

_72A6694.jpg
_N8A3749.jpg

Efterarbete & leveransen hem till er

Alla bilder säkerhetskopieras och lägga in på flera hårddiskar. När det är gjort så börjar jag välja ut och redigera. De bilder som tas bort är enbart dubbletter och bilder där du kanske blinkar eller liknande. För ett perfekt resultat lägger jag till ljus, kontraster och toner. Detta är något jag lägger ner mycket tid på. Kvalitet framför kvantitet! 


Bildleverans sker ca 4-6 veckor efter fotografering, till ett bildgalleri online! dina bilder levereras högupplösta på ett USB-minne för fri användning (privat bruk) efter att du valt dina bilder till förstoringar respektive fotobok. Du får även ett online galleri som du enkelt kan dela med era nära och kära!

Digitala bilder i en digital värld känns självklart och bra, men det finns också möjlighet att beställa bilderna i en fotobok och/eller förstoringar. Självklart är det min önskan att du beställer dina prints eller en fotobok genom mig, men det allra viktigaste är ändå att du gör något med bilderna, även om ditt val faller på en annan fotoleverantör. Det kan dock vara bra att veta att konsument labb ibland gör egna justeringar av bilder och att det därför är viktigt att meddela labbet att era bilder redan är klara och justerade.

Jag och min assistent finns även alltid här för eventuella frågor som kan komma att dyka upp.

 

Är jag din fotograf? Boka mig!

En investering för att bevara minnen

Jag som fotograf värderar högst av allt att du ska känna dig så bekväma och avslappnade som det bara går att vara under hela fotograferingen. Jag väljer alltid ut och anpassar miljöer och platser utifrån vad som passar dig bäst, och där du kan njuta till fullo. Även när vi testar klänningar är det du som känner efter vad som känns bäst. Det jag vill ge dig och din familj  är bilder fulla av kärlek och lycka, alltså ren och skär glädje med andra ord. Dina önskemål är alltid högst prioriterade och tillsammans skapar vi de perfekta bilderna till just dig. Ps, oroa dig inte om du inte varit med på fotograferingar förut eller inte alls vet hur du vill ha det. Jag är nämligen en tjej som har för mycket idéer för mitt eget bästa, och kommer att stötta och vägleda dig under hela fotograferingen.


Känns jag som den rätta fotografen för dig så är du mer än välkomna att boka mig genom formuläret nedan. Det är högt tryck på gravidfotograferingar, så passa på att boka ett datum innan de är slut. Finns ditt datum ledigt och du önskar att boka det så kommer jag som fotograf att skicka ett avtal till dig samt en boknings faktura. När fakturan är betald är datumet ditt. 


Välkommen!

 
_72A7833.jpg
_72A7796.jpg
_72A7759.jpg
 

Väljer ert upplägg, gravid eller nyfödd bebis

Välj ett paket som passar er!

Vill du föreviga det vackraste som finns - din graviditet eller ditt nyfödda barn? I så fall har du hittat rätt. Under 1 till 3 timmar finns jag här för att skapa otroligt vackra minnen i magiska bilder av din graviditet eller fantastiskt söta bilder av er nyfödda bebis. Jag väljer noga ut en vacker & vacker rekvisita. Tillsammans med dina önskemål tar vi fram fantastiska bilder.

Basic

Föreviga graviditeten

DETTA INGÅR:

1 h sammanhängande fotografering

2-3 st ombyten

5 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

2.490kr inkl. moms

Mellan

Föreviga ihop med någon

DETTA INGÅR:

2 h sammanhängande fotografering

3-5 st ombyten

20 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

2 st förstoringar 21x30 (A4)

1 st förstoring 30x40

4.490kr inkl. moms

Stort

Skäm bort dig själv &
njut av minnena

DETTA INGÅR:

3 h sammanhängande fotografering

4-6 st ombyten, minst 2 olika platser

50 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

3 st förstoringar 21x30 (A4)

2 st förstoringar 30x40

6.490 kr inkl. moms

Blomster

En känsla av lyx

DETTA INGÅR:

1 h sammanhängande fotografering

2-3 st ombyten

Blomsterarrangemang

10 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

3.990 kr inkl. moms

Lyx

Njut av total lyx och magi

DETTA INGÅR:

2-3 h sammanhängande fotografering

3-5 st ombyten, minst 2 olika platser

30 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

Blomsterarrangemang

3 st förstoringar 21x30 (A4)

2 st förstoringar 30x40

7.990 kr inkl. moms

Mjölkbad

Unikt och elegant

DETTA INGÅR:

1 h sammanhängande fotografering

2-3 st ombyten

Blomsterarrangemang

10 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

3.490 kr inkl. moms

 
_N8A2022.jpg
_72A2730.jpg
_N8A2135.jpg
_N8A2039.jpg
_N8A2074.jpg
_N8A2034.jpg
 

Helheten

Föreviga allt det magiska

Gravid & Nyfödd

Föreviga det viktigaste

DETTA INGÅR I

GRAVIDFOTOGRAFERINGEN:

2 h sammanhängande fotografering

3-4 st ombyten

DETTA INGÅR I

NYFÖDDFOTOGRAFERINGEN:

Fyrtiofem minuters sammanhängande fotografering

2-3 st ombyten samt naken

TOTALT INGÅR:

50 st bilder, högupplösta som levereras på USB

minne

4 st förstoringar 21x30 (A4)

2 st förstoring 30x40

7.990 kr inkl. moms

SPARA 2.490 KR

Ett år

Föreviga det första året

DETTA INGÅR I

GRAVIDFOTOGRAFERINGEN:

2 h sammanhängande fotografering

3-5 st ombyten

DETTA INGÅR I

NYFÖDDFOTOGRAFERINGEN:

Fyrtiofem minuters sammanhängande fotografering

2-3 st ombyten samt naken

DETTA INGÅR I SMASH THE CAKE/1 ÅRS

FOTOGRAFERINGEN:

1 h sammanhängande fotografering

2-3 st ombyten

TOTALT INGÅR:

70 st bilder, högupplösta som levereras på USB

minne

4 st förstoringar 21x30 (A4)

2 st förstoring 30x40

12.990 kr inkl. moms

SPARA 3.490 KR

 
_N8A9824.jpg

Nyföddfotografering, upp till 3 veckor

Kan kombineras med ett eller flera syskon. Meddela mig detta vid bokningen!

DETTA INGÅR:

Fyrtiofem minuters sammanhängande

fotografering

2-3 st ombyten samt naken

5 st bilder, högupplösta som levereras på ett

USB minne

2 st förstoringar 21x30 (A4)

1 st förstoring 30x40

3.490kr inkl. moms

 

Det lilla extra

Mjölkbad

Föreviga graviditeten med ett mjölkbad

Vill du ha en unik upplevelse med unika bilder?

Då bokar vi in en mjölkas fotografering för att föreviga din graviditet, givetvis går detta att kombinera med en vanlig gravidfotografering också.

Smink & styling

När du vill unna dig något extra

Ett tilläggspaket som finns för dig som vill unna dig extra ompyssling inför en fotografering.  Varför göra det själv när någon annan kan göra det åt dig! Bokas i samband med fotografering.


Utöver fotograf så är jag nämligen även hudvårdskonsult och erbjuder smink och styling genom Mary Kay. Önskar du handla produkter från Mary Kay eller vill du ha en hudvårdsrutin så finns jag här för dig.

 
mjölkbad.jpg
shutterstock_1208605522.jpg
shutterstock_1285552699.jpg
shutterstock_1208605519.jpg
 

Vanliga frågor

Har du egna frågor?  Kontakta mig!

Får min partner vara med på bilderna?

Absolut! Om du önskar att ha med din partner på din gravidfotografering får du välja Mellan-paketet eller ett större paket då det krävs mer tid.

Behöver jag ta med något?

Behöver jag ta med något?
Ja! Ett vitt och ett svart sett underkläder, sköna neutrala skor och något par finare om du önskar. Är det kallt så är en morgonrock  eller tjock längre jacka att föredra så du  kan ta på dig den mellan bilderna.

Ska jag själv sminka mig?

Du sminkar dig själv, men vi har även smink och styling produkter om du önskar köpa till detta. Det finns i ett separat tilläggspaket.

Får jag låna klänning eller ska jag ha med min egna?

Du har rätt till att låna 3-5 klänningar ur min fantastiska garderob fylld med gravidklänningar. Vill du ta med något eget så är det självklart okej.

Hur lång tid innan behöver vi boka?

Var ute i god tid, boka gärna din fotografering 2-3 månader innan då jag har högt tryck på alla mina fotograferingar. Vår och sommar är det oftast mer fullt än under hösten och vintern, är du osäker är det bara att du hör av dig! Men kom ihåg att vara ute i god tid.

När är det bäst att fota sig?

Jag brukar säga att det blir allra bäst bilder när du är i v.29-35.

 

Tider att ha koll på

Er preliminära bokning hålls bara i 5 dagar, inkommer ingen betalning går bokningen vidare
Bokat datum återbetalas ej, men vid förhinder flyttar vi självklart till ett nytt datum.
Var på plats 15 minuter innan fotograferingen börjar
Era bilder laddas upp ca 4-6 veckor i ett online galleri där ni sedan får välja ut era favoriter. Har ni köpt ett paket där förstoringar ingår eller köpt extra bilder så levereras de när ni valt ut de bilder ni vill ha förstorade.

 

Fantastisk professionell och lättsam fotograf som fick både mig och min sambo att känna oss avslappnade och trygga under vår gravidfotografering.
Bilderna blev helt underbara och vi är så nöjda! Rekommenderar verkligen!

Lisa Pagander Ekros

Wow, vi bokade gravid och nyfödd fotografering hos Josefin. Hon är magisk! Bilderna är magiska! Kunde inte ens föreställa mig att det skulle bli så här bra, vi har hittat vår fotograf!

Maja

Josefin har inte bara hjälpt mig att ta bilder, hon har skapat otroliga minnen som jag kan njuta av resten av livet. Jag trodde aldrig att dessa bilder på mig och min gravida mage skulle komma att betyda så mycket för mig och min familj. Tack Josefin

Vendela med familj

 
_72A6513.jpg
_72A6537.jpg
_72A6470.jpg
_72A6583.jpg
_72A6694.jpg
_72A6742.jpg
_72A6834-2.jpg
_72A6808-2.jpg
_72A6802-2.jpg

_Y8A6241-2.jpg

Boka mig

Hör av er så att vi kan boka in en fotografering!

arrow&v
 

Adress

Mimergatan 1B, 590 49 Vikingstad, Sweden

Kontakt

©2020 made with love by Photo by Josefin