Josefin Boman, bakom Photo by Josefin

Skapar minnen från ögonblick

Jag är en sprudlande fotograf född -98 som helt klart har för mycket idéer för mitt eget bästa. Jag kommer från Nyköping men bor numera i Linköping med min sambo, son och hund.  Utöver fotografering har jag en förkärlek till goda bakverk, djur och speedway. Jag har även turen att ha fått vara med om det största i livet, att få bli mamma till världens raraste lilla pojke, min ögonsten Vincent.

67115617_2612892092075715_82143734904725
 
 

Vem är egentligen Josefin?

Lite mer angående min karriär som fotograf nu då. Från början var det faktiskt inte alldeles självklart att jag skulle stå här med egen studio och fota på heltid. Jag är nämligen utbildad konditor, så vad sägs om att få smaka världens godaste kladdkaka eller en massor olika sorters läckra småkakor vid vårt första möte? Inte helt fel vill jag lova.

Mitt intresse för fotografering har dock funnits med mig sedan barnsben, fast då handlade det inte om bröllopsfotografering, utan det var mer en hobby. Om det inte vore för en särskilt snygg och lång man kom in i mitt liv en helt vanlig torsdag för 3 år sedan, hade jag antagligen inte suttit här och skrivit om mig själv på min alldeles egna hemsida, för mitt alldeles egna företag. Mina färdigheter med kamera och att fotografera blev gradvis bättre då jag gillar motorsport och i synnerhet speedway. Då min snygga och långa karl kör speedway på elitnivå, så blev det mitt först projekt att få bra bilder på honom, och i 120 km/h är det inte alldeles lätt men jag lärde mig mycket. Efter det ledde en sak ledde till en annan och nu är jag som sagt bröllopsfotograf. Så nu står jag alltså här med en egen studio och kontor på 150 kvadrat, samt en anställd assistent, Julia, som är med mig på allt jag gör.


Vi ser fram emot att träffa er och skapa oförglömliga minnen tillsammans!

josefin&johan-4.jpg
 

Fun facts about me, Josefin

Hästnörd

Sysslat med hästhoppning sedan barnsben

ÄLSKAR tacos

I alla oändliga utföranden

Frukt

Äter hellre frukt än godis vid fredagsmyset

Gillar att plantera

Men är värdelös på att ta hand om växter

Dricker inte mjölk

Tycker det smakar så konstigt, vi har aldrig mjölk hemma

Förvirrad

Frågar alltid min sambo vart. min plånbok är

Älskar youtube

Kollar på youtube jämnt, finns inget bättre

Kan inte sova på rygg

Går verkligen inte, tror jag ska kvävas i sömnen

 
Photo by. Josefin bröllopsfotograf Linköping Östergötland Sverige Fotograf Gravidfotograf

Boka din fotografering

Slöjdgatan 17
582 77 Linköping Östergötland Sverige Världen

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

Tack för ditt meddelande!

_72A7981.jpg