Lite om Josefin Boman

Okej… försök nummer två.. jag ska försöka skriva vad jag precis skrev innan jag va smart nog att gå ifrån sidan utan att spara… huhm, okej, jag kanske är klantig… men jag är en jäkel på att få dig på gott humör och med ett leende upp till öronen.

Vad har du för utbildning undrar du? Hur låter det om jag säger att jag är konditor och gör världens godaste småkakor, eller den bästa kladdkakan i världen? Vad skulle du tycka om att provsmaka dessa läckerheter vid vårt första möte?

 

Men detta är ingen proper introduktion, eller hur? Om ni bara visste hur svårt det här är, att berätta om sig själv alltså. Men här är en sammanfattning:

 

Jag heter Josefin och jag är 20 år gammal. Jag kommer ifrån Nyköping, Sörmland. Numera bor jag tillsammans med mitt livs kärlek, två hundar, en hel del speedway-motorcyklar och en häst i Linköping, Östergötland.

 

Mitt intresse för fotografering har funnits med mig sedan barnsben, fast då handlade det inte om bröllopsfotografering. Och jag måste erkänna att jag var aldrig speciellt duktig på det. Och om det inte vore för en särskilt snygg och lång man kom in i mitt liv en helt vanlig torsdag för två år sedan, hade jag antagligen inte suttit här och skrivit om mig själv för min alldeles egna hemsida, för mitt alldeles egna företag. Det ni!

 

Mina färdigheter med kamera och att fotografera blev gradvis bättre då jag gillar motorsport och i synnerhet speedway. Min snygga och långa karl kör speedway, och dom kör runt på en oval i hastigheter på upp till 120 km/h! Försök att fånga det med kamera! En sak ledde till en annan och nu är jag bröllopsfotograf.

 

Utöver arbetet med mitt egna företag jobbar jag också som personlig assistent, så var inte rädd för att be om hjälp om du skulle behöva det på din stora dag.

© 2019 PhotoByJosefin

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon