Josefin Boman, bakom Photo by Josefin


Skapar minnen från ögonblick

Jag är en sprudlande fotograf född -98 som helt klart har för mycket idéer för mitt eget bästa, men inget ont som inte har något gott. Jag kommer från Nyköping men bor numera i Linköping med min sambo och två söner. Utöver fotografering har jag en förkärlek till goda bakverk, djur och sport.


Vem är egentligen Josefin?


Lite mer angående min karriär som fotograf nu då. Från början var det faktiskt inte alldeles självklart att jag skulle stå här och fota på heltid. Jag är nämligen utbildad konditor, så vad sägs om att få smaka världens godaste kladdkaka eller en massor olika sorters läckra småkakor vid vårt första möte? Inte helt fel vill jag lova.

Mitt intresse för fotografering har dock funnits med mig sedan barnsben, fast då handlade det inte om bröllopsfotografering, utan det var mer en hobby. Om det inte vore för en särskilt snygg och lång man som kom in i mitt liv en helt vanlig torsdag i maj 2017, hade jag antagligen inte suttit här och skrivit om mig själv på min alldeles egna hemsida. Mina färdigheter med kamera och att fotografera blev gradvis bättre då jag började fota speedway, då min sambo körde speedway på elitnivå, så blev det mitt först projekt att få bra bilder på honom, och i 120 km/h är det inte alldeles lätt men jag lärde mig mycket. Efter det ledde en sak ledde till en annan och nu är jag som sagt bröllopsfotograf.


Jag ser fram emot att träffa er och skapa oförglömliga minnen tillsammans!


8 snabba med mig,


HÄSTNÖRD - SYSSLAT MED HÄSTHOPPNING SEDAN BARNSBEN


ÄLSKAR TACOS - I ALLA OÄNDLIGA UTFÖRANDEN


FRUKT - ÄTER HELLRE FRUKT ÄN GODIS VID FREDAGSMYSET


GILLAR ATT PLANTERA - MEN ÄR VÄRDELÖS PÅ ATT TA HAND OM VÄXTER


DRICKER INTE MJÖLK - TYCKER DET SMAKAR SÅ KONSTIGT, VI HAR ALDRIG MJÖLK HEMMA


FÖRVIRRAD - FRÅGAR ALLTID MIN SAMBO VART. MIN PLÅNBOK ÄR


ÄLSKAR YOUTUBE - KOLLAR PÅ YOUTUBE JÄMNT, FINNS INGET BÄTTRE


KAN INTE SOVA PÅ RYGG - GÅR VERKLIGEN INTE, TROR JAG SKA KVÄVAS I SÖMNEN


Instagram? Ohh YES!


@photobyjosefinse