Nu skapar vi minnen tillsammans!

Photo by Josefin - Bröllopsfotograf


Nu har ni er stora fantastiska dag framför er och jag är mer än gärna med och förgyller den med oförglömliga minnen i bilder. Att vara bröllopsfotograf är för mig att skapa, fånga och ge er fantastiska bilder av kanske den största och viktigaste dagen i era liv. Bilder fulla av kärlek, skratt och underbara minnen som ni alltid kan kolla tillbaka på är vad jag utlovar er. 

 

En av mina viktigaste styrkor är att få er att känna er bekväma och avslappnade. Ni ska inte behöva tänka på något, bara njuta av den ljuvliga kärlek denna dag har att ge. Se mig hellre som en vän som är där för att föreviga er dag istället för bara en bröllopsfotograf. Tillsammans skapar vi fantastiska minnen! 

Med över 100 fotade bröllop kan jag inte annat än att lova er att göra allt för just er och att skapa magiska minnen i bilder från er bröllopsdag. Jag följer er från början till slut och ni får inte bara en fotograf, jag kommer finnas med hela vägen som ett bollplank i alla val ni skall göra inför er dag!


"Helt underbar person och kan verkligen rekommendera henne för personkemin vänligheten och super duktig"

-James Ravies


"Så tacksam att Josefin förevigade vår dag, värt varenda öre! Nu ligger boken här hemma och tavlorna sitter på väggen, hon har verkligen hjälpt oss att minnas vår magiska dag! Kramar i massor!"

-Wilma & Erik


"Bilderna är helt fantastiska och Josefin har varit så professionell men ändå så otroligt enkel att ha o göra med! Vi är mer än nöjda!"

-Sophia & Johan


“Otrolig fotograf. Omtänksam, noggrann, ett öga för detaljer och otroligt positiv och glad. Är så glad att jag fann henne och ångrar ingenting. Bilderna är fenomenala och hon är otroligt skicklig. Är med överallt från dom finaste vinklarna och fångar verkligen det perfekta ögonblicken. Rekomenderar ingen annan. Stort tack.”

“Från att ni har bokat mig finns jag alltid tillgänglig för er både innan, under och efter er stora dag. Det är viktigt att ni känner er trygga med mig, därför bokar jag alltid in minst en fika med er där vi går igenom allt från era önskemål till dagens planering. Har ni inte möjlighet att komma på fysiska möten för att ni befinner er för långt ifrån Linköping så löser vi det via skype eller telefonmöten, det som passar er bäst helt enkelt.”

“Mina förberedelser inför er stora dag går ut på att bland annat hitta den perfekta platsen för fotografering, där får ni gärna komma med önskemål, men jag kommer också ta fram platser jag tycker passar er bäst. Jag går även igenom min utrustning, exempelvis vilka objektiv som behövs och om det behövs reflexskärm eller blixt. Ingen plats är den andra lik, därav är dessa förberedelser otroligt viktiga. Mitt mål är alltid att allt ska gå så smidigt som möjligt under själva fotograferingen.”

“Under era stora dag är det ni, ni och bara ni i fokus. Det viktigaste för mig är att ni mår bra, har kul och känner er 110% bekväma. Jag har en hel del knep jag kör med, och efter de första bilderna brukar de flesta nästan glömma bort att jag är där och fotar. Ni behöver heller aldrig tänka på vad ni ska göra under fotograferingen, jag vägleder er alltid. Det viktiga för mig är de äkta känslorna kommer fram. Ni ska bara njuta och ha kul, framförallt ha en mysig stund tillsammans!”

“Alla bilder säkerhetskopieras och lägga in på flera hårddiskar. När det är gjort så börjar jag välja ut och redigera. De bilder som tas bort är enbart dubbletter och bilder där ni kanske blinkar eller liknande. För ett perfekt resultat lägger jag till ljus, kontraster och toner. Detta är något jag lägger ner mycket tid på. Kvalitet framför kvantitet!”

“Bildleverans sker ca 4-6 veckor efter ert bröllop, till ett bildgalleri online! Era bilder levereras högupplöst för fri användning (privat bruk) via ett online galleri, som ni enkelt kan dela med era nära och kära!”

“Förstoringar, fotobok, usb eller bara ett galleri?
Jag erbjuder er produkter av högsta kvalitet, handgjorda med massor av kärlek. Ni kan välja ramar, moduler, fotoblock, böcker och massor mer. Jag hjälper er igenom hela processen!”

Här är svar på några frågor:

Varför behöver vi betala 50%?

Er bokningsavgift går till allt förarbete jag lägger ner till er dag, bestående av bland annat möten, mail, olika överraskningar men också för att jag skall kunna planera och organisera för att er dag ska bli så bra som möjligt.

Vad händer om du blir sjuk?

Om jag av någon anledning inte kan närvara hjälper jag er att hitta en ersättare inom samma budget och med samma stil. Ni har alltid sista ordet och får givetvis vara med och bestämma vem som skall närvara.

När får vi se bilderna?

Bilderna får ni se vid leverans till online galleriet, vid mån av tid skickar jag SNEAK PEAKS innan.

Måste vi skriva ditt namn när bilderna används på sociala medier?

Ni har fri användning av bilderna privat, men jag uppskattar om ni nämner mig som fotograf!

Vill du ha mat under dagen/vart vill du sitta under middagen?

Jag ser gärna att ni står för mat då det är smidigast för alla parter samt att jag kan vara med under hela dagen, om ni inte står för mat så har jag rätt till totalt 1h ledig tid/rast för matpauser under dagen.
Jag sitter gärna i samma lokal som gästerna för att kunna ha koll och vara närvarande om eventuella tal dyker upp. Då krävs dock att ni står för maten.
Duka gärna upp för mig/oss i ett hörn eller kant av borden där gästerna sitter.

Hur många bilder får vi?

En heldags fotografering blir ungefär 600-800 färdiga bilder.
Många va? Massor med minnen!

Vad händer om vi ställer in eller måste avboka?

Bokningsavgiften återbetalas ej, men om ni har möjlighet att flytta bröllopet (pga covid) eller liknande kollar vi såklart möjligheterna om jag kan närvara vid ert nya datum.

“Josefin har nu tagit både gravid- och bröllopsfoto för oss och ska inom kort ta 1års bilder på vår son. Hon är helt fantastisk och är så glad att vi har just henne som fotograf, hon kommer bokas för allt vi vill dokumentera ❤”

Hur mycket minnen vill du fånga?

Minnen - Tre timmar


Er investering, 12.000 kr

ALLA bilder digitalt, högupplösta
Resa inom Östergötland
Planeringsfika
3h fotografering, förslagsvis hinner man med

Vigsel
Bröllopsporträtt
Familjebilder
Detaljbilder

KAN ENDAST BOKAS 3 MÅNADER I FÖRVÄG!

Mycket minnen - Fem timmar


Er investering, 16.000 kr

ALLA bilder digitalt, högupplösta
Resa
Planeringsfika
6h fotografering, förslagsvis hinner man med

(First Look)
Vigsel
Bröllopsporträtt
Familjebilder
Mingelbilder
(Del av middagen)
Detaljbilder

Nästan alla minnen - Åtta timmar


ER INVESTERING, 21.000 KR

ALLA bilder digitalt, högupplösta
Resa
Planeringsfika
8h fotografering, förslagsvis hinner man med

First Look
Vigsel
Bröllopsporträtt
Familjebilder
Mingelbilder
Del av middagen
Detaljbilder

Alla minnen - Heldag


Er investering, 25.000 kr

ALLA bilder digitalt, högupplösta
Resa
Planeringsfika
Heldag, fångar hela dagen

Förberedelser
First look
Vigsel
Bröllopsporträtt
Familjebilder
Mingelbilder
Middag
Dans
Fest
Detaljbilder

Vill du fånga delar av dagen på film?


Filma vigselnFånga hela vigseln på film

Riggad kamera som fångar hela er vigsel, ljudupptagning och oredigerad film från er vigsel

3.000kr


Filma vigsel & tal


Fånga en del på film

Riggad kamera som fångar hela er vigsel och tal, ljudupptagning och oredigerad film från er vigsel samt tal.

5.500kr


Filma vigsel, tal & dansen


Fånga mycket på film

Riggad kamera som fångar hela er vigsel, tal och dansen. Ljudupptagning och oredigerad film från er vigsel, tal och dans.

8.000kr


ÄR DU REDO NU?

Let´s do this together!

Jag fångar era minnen på er bröllopsdag!
Nu är det dax, say yes to the dress? Nej men säg JAA till er bröllopsfotograf! Nu kör vi!

Hör av er

Instagram? Ohh YES!


@photobyjosefinse